Обратно 
		към началната страница    


Търговски центрове - Агент E.S.G.

Агент E.S.G.Секторът “Търговски центрове - МОЛ” достигна значителен растеж през последните години в цяла Европа. Традиционните охранителни услуги се оказаха неефикасни в посрещането на различните изисквания и нужди на управлението на магазини и търговски центрове, които се оказаха идеално място за действията на недобронамерени клиенти. Там те намират на едно място различни видове стоки и се оказват на място, отлично за “самообслужване”.

Агент E.S.G.Раждането на тези “малки градове” създаде необходимостта от една нова фигура: агента ESG.

АГЕНТ ESG: Той не е СОТ, не е бодигард, не е противопожарна охрана, а оператор, подготвен по мярка за различните изисквания на вселената, наречена “Търговски център - МОЛ”.

Агентът ESG e професионално подготвен за всякакви случаи: ДЖЕБЧИЙСТВО, ОБИР, КРАЖБИ, НАТРАПВАНЕ,САБОТАЖ, ТЕРОРИЗЪМ, оперативен техник за наблюдение и управление на монитор, контрол на ефикасността на противопожарните системи, наблюдение и контрол на паркинги и при нужда даване на първа медицинска помощ.

Агент E.S.G.Преминал е специален курс на обучение с високи изисквания в Италия, шлифовайки се в тази дейност на най-високо професионално ниво. Агентът познава юридическите норми и е в час със законите които регламентират сектора, за да бъде отличен консултант на персонала в магазина.

Агент E.S.G.Всичко това се изпълнява с класа, елегентност и професионализъм. Агентът ESG е фигура, обучена за всякакви изненади, необходима за модерната визия на всеки търговски център


Anti-Taccheggi
Ricevimento e assistenza clienti

 
Primo intervento

 
Monitoraggio

 
Controllo parcheggi