Обратно 
		към началната страница    


Нашите услуги

ESG е основана от сливането на две фирми-лидери в сектора на охраната и разследванията в Италия: STUDIO UNO и EUROPE UTD. Силата на тези две предприятия е, че разчитат само на високо квалифициран персонал, който е обучен директно и координиран от състав професионалисти с доказан опит.
Двете фирми са ръководени от двамата собственици, които са посветили целия си професионален живот на еволюцията на тези предприятия, довеждайки ги на европейско ниво в тяхната категория и на вниманието на международните медии: Джовани Сгамбеллоне и Арналдо Пачифичи.
Еволюцията на пазара и политическите реалности в Европа водят до критични ситуации, отнасящи се до проблема със сигурността, който се превръща във въпрос от първостепенна важност на континента.
Сливането на двете предприятия доведе до реализирането на първата истинска Европейска мрежа за сигурност и информация. /Security and Intelligence European Network/
Един холдинг, който е в състояние да задоволи най-взискателните клиенти с конкретни и осезаеми резултати днес е реалност и в България, която носи името ESG.
Фирмата селекционира своя персонал, високо квалифициран в сектора на охраната, за да предложи услуга „5 звезди” на една взискателна клиентела, която ще иска отлични и явни резултати, съчетани със стил и елегантност.

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ

Охрана на центъра
Превенция и противодействие на джебчийство
Превенция и противодействие на обири
Посрещане и изпращане на клиенти
Наблюдение и контрол на паркингите
Нощна охрана
Пропусквателен контрол
Контрол на противопожарните системи
Първа медицинска помощ


РИСК МЕНИДЖМЪНТ


СОБСТВЕНОСТТА МЕНИДЖМЪНТ

ВИП ОХРАНА

Въоръжена и невъоръжена персонална охрана
Придружаване с луксозна кола и шофьор
Преводачески услуги
Охрана на семейства и жилища


СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ

Проектиране на сигурността на събитието
Охрана на събитието
Хостеси и стюарди